Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl sonu gösterileri

İskenderun’a bağlı Denizciler Mahallesinde yeni binasında eğitim öğretimine başlayan Şirinyurt İlköğretim Okulu ilk kez okul bahçesinde yıl sonu etkinliği düzenledi.
Öğrencilerin aylardır hazırlandıkları gösterileri başarı ile sundular ve emekleri boşa gitmedi.

Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda öğrencilerin yıl sonu gösterileri velilere ve öğretmenlere coşku dolu anlar yaşattı. Yeni binalarında ilk kez düzenlenen yıl sonu gösterilerine ise veliler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerin performansları ise görülmeye değerdi. Gecede, Okulun yapım aşamasında emeği geçen başta Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç olmak üzere, Melahat Altınçekiç’e Okul Müdürü Mehmet Altay plaket takdim ederken, Şirinyurt İlköğretim okulunun hizmete girmesinde desteklerini esirgemeyen kişi, kurum ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür edildi. Gecede emekliye ayrılan öğretmenlere de Okul Müdürü Mehmet Altay tarafından çiçek takdim edilerek, yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Şirinyurt İlköğretim Okulunun şirin öğrencileri velilere ve davetlilere sundukları gösteriler ile unutulmaz bir gece yaşattılar. Gösterilerin hazırlanmasında yoğun çaba sarf eden öğretmenlere teşekkürlerini ileten veliler ise, tüm eğitim kadrosuna, ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl sonu gösterileri Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl sonu gösterileri Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl sonu gösterileri

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.