İSTE MYDK Öğretim Görevlisi Okay Özdağ’dan Gitar Resitali

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Teknoversite vizyonu’nun yanında; kültür ve sanata da büyük önem veriyor. Bu bağlamda, bünyesindeki Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı sanatçılarının Mayıs ayın içerisinde başlattığı turnenin 2.nci durağı, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) idi. Türkiye ve Almanya’da birçok sahnede yer almış bir gitarist ve besteci olan İSTE MYDK Öğretim Görevlisi Okay Özdağ tarafından MKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gitar resitali büyük beğeni kazandı. Öğretim Görevlisi Okay Özdağ resitalinde; “Sonata NO.1, I-II-II”, “Yenice Yolları”, “Çekemedim Akça Kızın Göçünü”, “Eklemedir Koca Konak”, “Zeytinyağlı Yiyemem Ama”, “Payton Geldi”, “Kahveyi Vururlar” isimli eserlere yer verdi.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, bu tür organizasyonların ve konserlerin arkasının geleceğini belirterek; “İSTE olarak biz küyerel (glokal) bir düşünceye sahibiz. Kurum olarak, yerelden küresele doğru büyümenin ve toplum için katma değer üretmenin yollarını da arıyoruz. Bu düşüncelerle, sadece İskenderun’a değil, Hatay’a, bölgemize, ülkemize, dünyaya ve insanlığa karşı sorumluklarımız olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle, kurumsal yeteneklerimizi ve imkânlarımızı hep birlikte herkesle paylaşmaya ve sinerji oluşturmaya çalışıyoruz. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden sonra Mustafa Kemal Üniversitesi’nde de başarılı bir resital veren MYDK öğretim elemanlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

İSTE MYDK Öğretim Görevlisi Okay Özdağ’dan Gitar Resitali İSTE MYDK Öğretim Görevlisi Okay Özdağ’dan Gitar Resitali

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.