33. Erhan Aksay Körfez Grubu Maçları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 33.Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez grubu maçları başladı.

AÇILIŞ VURUŞUNU MEZİYET AKSAY YAPTI

Turnuvanın sembolik açılış karşılaşmasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun protokol üyeleri ve eski futbolculardan oluşan kırmızı ve beyaz takımlar karşı karşıya geldi. Maçın başlama vuruşunu merhum Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay yaparken karşılaşma öncesinde Başkan Savaş, beyaz takımın kaptanı Deniz Üs Komutanı Albay Aykan Tekin ile karşılaşmanın hakemi Kenan Mercanoğlu’na çiçek takdim etti.

Düzenlenen turnuvanın sevgi, kardeşlik ve dostluk temalarını içerdiğini kaydeden Başkan Savaş “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yaşamın her alanında olmaya çalışıyoruz ve tüm hemsehrilerimizle bir araya geliyoruz. Spora ve sporcuya olan katkılarımız sürecektir. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, tribünlerde bizi izleyerek destekleyenlere teşekkür ediyor merhuma bir kez daha rahmet diliyorum” açıklamasında bulundu. Karşılaşmada bir penaltı vuruşunu kaçıran Başkan Savaş kapanış golünü atarak takımına eşitlik kazandırdı ve maç 2-2 sona erdi. Karşılaşma sonunda sporseverlere Hatay’ın yöresel tatlarından bulgur aşı ve ayrandan oluşan yemek ikram edildi.

33. Erhan Aksay Körfez Grubu Maçları Başladı 33. Erhan Aksay Körfez Grubu Maçları Başladı 33. Erhan Aksay Körfez Grubu Maçları Başladı 33. Erhan Aksay Körfez Grubu Maçları Başladı

Önceki İçerikArsuz’da Gençlik Konseri
Sonraki İçerikHatay Büyükşehir’den Mülteci Okul Projesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.