UltrAslan İSTE’den Karahüseyinli’ye Kütüphane

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) UltrAslan Taraftar Grubu, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte, Arsuz’un Karahüseyinli Köyü’nde bulunan Karahüseyinli İlkokulu’na şehit polis memurları Osman Budak ve Tayfun Doğan anısına kütüphane kurdu.

Kütüphane’nin açılışına İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, İSTE Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yasemin Bircan, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin Albayrak, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Prof. Dr. Mevlüt Aktaş; “Bu güzel projeye destek olan, başta İskenderun Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere herkese teşekkür ederim. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti. UltrAslan İSTE Taraftar Grubunun Başkan Yardımcısı olan Mahmut Ekiz; “Bizler İskenderun Teknik Üniversitesi’nin Galatasaraylı öğrencileri olarak İSTE ismini, markasını her zaman yükseklere taşımaya devam edeceğiz. Manevi değerlerimizi, şehitlerimizi asla unutmayacağız. Çünkü bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin Galatasaraylı evlatlarıyız. Açılışımıza katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Açılıştan sonra UltrAslan İSTE Taraftar Grubu Başkan Yardımcısı Mahmut Ekiz ve grup üyeleri, okulun öğrencileriyle bir araya gelerek kütüphanenin kitaplarını birlikte raflara dizdiler.

UltrAslan İSTE’den Karahüseyinli’ye Kütüphane UltrAslan İSTE’den Karahüseyinli’ye Kütüphane UltrAslan İSTE’den Karahüseyinli’ye Kütüphane

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.