Farabi Projesine Destek Veren Çelik İş Sendikasına Anlamlı Plaket

Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Polat FARABİ Projesine desteklerinden dolayı Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube sekreteri Mehmet Güngör’e plaket takdim etti.
Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Polat, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube sekreteri Mehmet Güngör ile bir araya geldi.

“Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen “Sektörel yatırım alanlarında genç istihdamının desteklenmesi hibe programı” kapsamında Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Farklıyım, Çünkü Akredite Belgeli İş Gücüyüm (FARABİ) Projesi’ sürecinde Çelik-Sendikasının yoğun gayretlerini gördüklerini belirten Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Polat FARABİ Projesine desteklerinden dolayı Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesine teşekkürlerini ileterek, Şube sekreteri Güngör’e plaket takdim etti. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube sekreteri Mehmet Güngör ise; “Sendika olarak her zaman istihdama değer katacak çalışmalara destek vermenin gayreti içerisindeyiz. Bölgemizde sanayinin gelişmesi, Meslek Liselerinde kalifiye elemanların yetişmesi ile istihdam ve yeni iş imkanları daha çok artacak ve daha fazla insanımız evlerine ekmek götürebileceklerdir. Bu projenin de hayata geçmesinde hepimiz elimizi taşın altına koyduk. Önemli olan, projenin gerçekleşmesi” şeklinde ifadelere yer verdi.

Farabi Projesine Destek Veren Çelik İş Sendikasına Anlamlı Plaket

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.