AK Parti Hatay İl Başkanlığı 6 Meclis Üyesini Disiplin Kuruluna Sevk Etti

AK Parti Hatay İl Başkanlığından Yapılan Açıklamaya göre ; HATAY Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 27 milyon avroluk borçlanmayla ilgili yapılan oylamada çıkan eşitliğin ardından Büyükşehir Belediye Meclisi’nde borçlanmaya yetki çıkmıştı. Bu sonucun ardından AK Parti Hatay İl Başkanlığı harekete geçti.

Oylamaya mazeretsiz olarak katılmayan üyelerle, çekimser kalan üyeler İl Disiplin Kurulu’na sevk edilirken, önümüzdeki günlerde toplanacak İl Disiplin Kurulu’nun 6 belediye meclis üyesi hakkında gerekli kararı alacağı bildirildi.

Konuyla ilgili AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın yaptığı araştırma ve inceleme neticesinde, İl Başkanlığı’na belirtilen Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Şükrü Kudret Özbakış, Celalettin Yakut, Mehmet Keleş, Abdurrahman Demirel, Ahmet Ak ve Mustafa Güven’in İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi istenmiştir. İl Yönetim Kurulu’nun yaptığı toplantıda oy birliğiyle alınan karar ile Disiplin Kurulu’na sevk edilen meclis üyeleri ile ilgili, önümüzdeki günlerde toplanacak olan İl Disiplin Kurulumuz kararını verecektir” denildi.

Konuyla ilgili AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç’ın da ilerleyen günlerde geniş kapsamlı bir açıklama yapacağı öğrenildi.

AK Parti Hatay İl Başkanlığı 6 Meclis Üyesini Disiplin Kuruluna Sevk Etti

Önceki İçerikUyku Apnesi Cihazları Murat Medikal ve Solunum Merkezi Güvencesiyle Alın
Sonraki İçerikArsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Haklı mücadelenin yanındayız”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.