Karaağaçspor Tesislerini Yenilendi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sporseverlerin heyecanla bitmesini beklediği Karaağaçspor Tesisleri’nde inceleme yaptı. Milli takımda forma giyen iki Karaağaçlı sporcu Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı’nın yetiştiği toprak zeminli sahayı FİFA standartlarında modernize eden Başkan Culha, zemini kaplanarak yemyeşil bir görünüme kavuşan sahanın bitmeden göz kamaştırdığını söyledi.

Zemini kaplanan, tel örgülerle çevrelenen sahada soyunma odaları inşaatı ve tribün montaj çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Culha, Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı’nın yanı sıra profesyonel liglere çok sayıda sporcu kazandıran sahanın Mayıs ayında tamamlanmasının beklendiğini ve tamamlandığında da ilçeden daha çok sayıda sporcuyu Türk Futbolu’na kazandıracağını ifade etti.

Spora ve sporcuya önem veren bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve gençlerin sportif başarılarına katkı sunmak için futbolun yükünü çeken spor sahalarının tadilatının yanı sıra spor tesisleri ve semt sahaları projelerini de hayata geçirdiklerini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Karaağaçspor Tesislerimizin ardından, Gözcüler Halı Sahası’nı yenileyerek, modern bir görüntüye kavuşturacağız. Bu sahamıza da ilave olarak gençlerin başarılarına katkı sunmak amacıyla bir basketbol ve voleybol sahasını kullanıma açmayı planlıyoruz. Ayrıca, Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Spor Toto Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Akçalı ve Üçgüllük Mahallelerimize sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile basketbol – voleybol sahaları kazandırdık. Aynı çalışmayı Çetillik, Gözcüler, Madenli, Çengen mahallelerimize de kazandırmak için proje çalışmalarımız hızla devam etmektedir” derken, Arsuz’un sporda giderek ivmesinin arttığına vurgu yaptı.

Karaağaçspor Tesislerini Yenilendi Karaağaçspor Tesislerini Yenilendi Karaağaçspor Tesislerini Yenilendi Karaağaçspor Tesislerini Yenilendi Karaağaçspor Tesislerini Yenilendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.