İskenderun Belediyesi Dilencilere Göz Açtırmıyor

İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri şehir genelinde özellikle cami önü ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü şehir genelinde sokak ve caddelerde kaldırımların üzerinde, cami önlerinde, evleri ve iş yerlerini tek tek dolaşarak dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Vatandaşlar ve esnaflar ise dilencilere yönelik çalışma nedeniyle İskenderun Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Vatandaşları, dilencilik yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere karşı daha duyarlı olma çağrısında bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 saat boyunca 444 1 1939 numaralı telefonu arayarak,bu konuda şikayet ve ihbarlarını iletmelerini,yapılacak olan ihbarların zabıta müdürlüğü ekiplerince ivedi şekilde yerinde değerlendirilerek,gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

İskenderun Belediyesi Dilencilere Göz Açtırmıyor İskenderun Belediyesi Dilencilere Göz Açtırmıyor İskenderun Belediyesi Dilencilere Göz Açtırmıyor

Önceki İçerikBelen “Atatürk Anıtı”nın Tadilat ve Bakımı Yapıldı
Sonraki İçerikArsuz Belediyesi e-imzaya geçti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.