Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan Coşkusu yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yıl dönümü Türkiye genelinde olduğu şehrimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Kutlamalarında okul adeta kırmızı beyaza büründü. Öğrenciler de kırmızı beyaz kıyafetleri ile törenlere renk kattılar. Panayır havasında geçen 23 Nisan kutlamalarında velilerde coşku dolu anlar yaşadılar. Öğrencilerin haftalar önce 23 Nisan için hazırladıkları gösterilerde velilerden büyük alkış aldı. Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulu müdürü Mehmet Altay, törende yaptığı konuşmasında, tüm öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, tüm öğrenci ve öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan Coşkusu yaşandı Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan Coşkusu yaşandı Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan Coşkusu yaşandı

Önceki İçerikHatay’da 1 Haftada 98 Trafik Kazası Meydana Geldi
Sonraki İçerikDown Cafe’de´Kanatsız Melekler´ Sergisi Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.