İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesi Çocuklara Kapılarını Açtı

Sınıf öğretmenleri Güldemet Şimşek Bozkurt ile birlikte, İSTE Merkez Kampüsü’ndeki gemi şeklindeki tasarımı ile dikkat çeken binanın en üst katında hizmet veren kütüphaneye gelen minik öğrenciler, binlerce kitabın bir arada bulunduğu kütüphaneyi büyük bir heyecanla gezerek, seçtikleri kitapları zevkle okudular. Kitapların bulunduğu rafları gezen ve kütüphane kurallarını öğrenen minik öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunurken, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de onların sevinçlerine ortak oldu. Minik öğrencilerle sohbet eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, öğrencilere gelecekle ilgili hayallerini ve ileride hangi mesleği seçmek istediklerini sordu. Çocuk Kütüphanesi kurulma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Prof. Dr. Dereli, Kütüphanenin kapılarının çocuklara her zaman açık olacağını ve istedikleri zaman gelebileceklerini ifade etti.
Sınıf öğretmeni Güldemet Şimşek Bozkurt, kendilerini misafir eden, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli nezdinde tüm Kütüphane çalışanlarına teşekkür etti.
Kütüphanede kitap okuyan, bilmece yarışı oynayan miniklerin ziyareti, hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından sona erdi.

İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesi Çocuklara Kapılarını Açtı İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesi Çocuklara Kapılarını Açtı İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesi Çocuklara Kapılarını Açtı İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesi Çocuklara Kapılarını Açtı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.