Nazım Culha, “Arsuz Halkı, görevini yerine getirdi”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu’nda yüzde 88.95 katılım oranı ve yüzde 76,8 oy oranıyla ‘Hayır’ diyen Arsuz Halkı’na ve bu mücadelede emek veren herkese teşekkür etti. Arsuz’da 40 bin 212 ‘Hayır’ oyu, 12 bin 201 ‘Evet’ oyu kullanıldığını ve 604 oyun geçersiz sayıldığını söyleyen Başkan Culha, yayımladığı mesajda demokrasiye sahip çıkmak adına Arsuz Halkı’nın üzerine düşen görevi yerine getirdiğine dikkat çekti.
59 bin 609 seçmen sayısı ve 53 bin 17 kullanılan oy sayısı ile Hatay’da Defne ve Samandağ’ın ardından Arsuz’un hayır oyu en yüksek çıkan üçüncü ilçe olduğunu söyleyen Başkan Nazım Culha, “16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu çalışmaları boyunca gece gündüz demeden bizlerle birlikte çalışan, emek veren, kapı kapı dolaşan ve bu mücadeleye yüreğini koyan ilçe teşkilatımızın her kademesine, kadınlarımıza, gençlerimize ve özellikle demokrasiye sahip çıkmak adına etkin vatandaşlık bilinciyle sandığa giderek oy kullanan tüm Arsuz Halkı ile yüreği Cumhuriyet sevdasıyla dolu tüm Türkiye’ye teşekkür ederim” dedi.

Nazım Culha, “Arsuz Halkı, görevini yerine getirdi”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.