Adalet Partisi İlçe Başkanların’dan Arsuz Emniyet Müdürü Karabacak’a Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Adalet Partisi Arsuz ilçe başkanı Deniz Akbaş, Antakya ilçe başkanı Murat Öz, Samandağ ilçe başkanı Mustafa Levent Akdeniz, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.
İlçe Emniyet Müdürünün makamında gerçekleşen ziyarette Arsuz, Antakya ve Samandağ ilçe başkanları 10 Nisan Polis haftasını kutlayarak, tüm emniyet mensuplarına başarı dilediler.
İlçe başkanları, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek yerleşkesinde meydana gelen patlama sonucu şehit düşen Yunus Elaltunterin ve Cengiz Tekin adlı sivil memurlar ile Burhan Mercan isimli polis memurumuz için başsağlığı dileyerek üzüntülerini ifade ettiler.
Türk Polis Teşkilatının kutsal bir görev ifa ettiklerini kaydeden Başkanlar , “Emniyet Teşkilatımız, huzur ve güven ortamının devamı için, her türlü gayreti göstererek, ülkemizin daha güvenli ve daha yaşanılır bir yer olması için çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdürüyor. Bizler bu vesile ile başta polislerimiz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyor ve görevlerinde kolaylıklar diliyoruz” şeklinde konuştular.
Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek başkanlara teşekkür etti.
Ziyaret fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

Adalet Partisi İlçe Başkanların’dan Arsuz Emniyet Müdürü Karabacak’a Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.