Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da toplu açılış töreninde halka seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına Esad’in İdlib’e düzenlediği kimyasal saldırıya ilişkin, “Bu yaşananların ardından herkesin bulunduğu pozisyonu gözden geçirmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Suriye’de yaşananlar DEAŞ kılıfına sığmayacak kadar açıktır. Rejim tarafından kullanılan PYD, YPG gibi terör örgütlerinin gerçekleştirdiği saldırıların hiçbir gerekçesi kalmamıştır.” dedi.

 

 

 

 

 

16 Nisan Türkiye’nin topraklarına göz diken terör örgütlerine dur diyeceği bir dönemin başlangıcı olacaktır. Hatay, 16 Nisan’da Büyük Türkiye için “evet” diyor mu?

Hataya 21 katrilyon yatırım yaptık. Hatay dış ticaret hacmi itibarıyla ülkemizin 11. şehri haline geldi.İskenderun’da 600 yataklı, Dörtyol’da 400 yataklı devlet hastanesi yapılıyor. Bir de yapılmakta olan dev şehir hastanesi var.

Bugün burada toplam yatırım bedeli 530 trilyon olan 114 projenin toplu açılışını yapacağız. 750 yataklı Devlet Hastanesi, 150 yataklı Kırıkhan Devlet Hastanesi de bulunuyor.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da toplu açılış töreninde halka seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da toplu açılış töreninde halka seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da toplu açılış töreninde halka seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da toplu açılış töreninde halka seslendi

Önceki İçerikMeteoroloji Sağanak Yağış Uyarısında Bulundu
Sonraki İçerikOsmaniye OSB’de 3 Kişi Öldü 11 Kişi Yaralandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.