Ali Abbas Alay: Ariad Tek Adayla Seçime Gitmelidir

Arsuz İşadamları Derneği kurucu üyesi Ali Abbas Alay;’’ Nisan ayı sonunda yapılacak olan 3. Olağan genel kurula tek adayla gidilmelidir’’ dedi.
ARİAD kurucu üyesi olan Ali Abbas Alay, genel kurul öncesi Kurucu Başkan Avukat Nadir Urcun’un işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmayacağını açıkladığını, İşadamları Süleyman Gassaloğlu ile Adnan Ağır’ın başkanlık için yarışacağını hatırlattı.
Alay, ARİAD olarak Nisan ayı sonunda yapılacak olan 3. Olağan Genel Kurula ortak kararla ve tek adayla gidilmesinden yana olduğunu ifade etti.
ARİAD‘ın Nisan ayı sonunda gerçekleştireceği seçimlerde ortak karardan ve tek adaydan yana olduğunu yönetim ve üyelerle de paylaştığını vurgulayan Alay, derneğin vizyonu ve misyonuna uygun şekilde içinden geçtiğimiz bu günlerde birlik, beraberlik adına tüm üyelerinin takdire şayan özverisiyle can-ı gönülden desteğini sürdüreceğine inandığını ve önümüzdeki İskenderun Belediye seçimlerinde aktif rol almak istediğini bu nedenle Nisan ayı sonunda yapılacak olan genel kurulda yönetimde yer almayacağını, derneğe her daim desteğinin süreceğini belirtti.
Derneğin kurucu üyesi olan Alay açıklamasının devamında;
‘’Genel kurul, derneğimizin vizyonu ve misyonuna ilişkin fikir tartışmalarının tüm üyelerimizin katılımıyla demokratik bir biçimde ele alınacağı en doğru platform olacaktır. Yapılacak olan yeni olağan genel kurulda yönetimde bulunmayacağımı açık ve net bir biçimde ifade ettim. Bu genel kuruldan çıkacak değerli görüşlerin ve yeni yönetimin derneğimizi daha da çok güçlendireceğinden hiçbir kuşkum yoktur. Sürekli gelişen, büyüyen ve değişime uğrayan Arsuz İşadamları Derneği’nin yapılacak olan genel kurulunda iş adamlarımıza ve ARİAD Ailesine hayırlı olmasını diliyor saygılar sunuyorum.’’ Dedi.

Ali Abbas Alay: Ariad Tek Adayla Seçime Gitmelidir

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.