Başkan Vurucu ve Vekil Karasayar’dan “EVET TURU”

Belen çarşısı, pazar esnafı ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla el sıkışan, Milletvekili Karasayar ve Başkan Vurucu, halkın ilgisinden memnun kaldı.
Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Dağlı, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının katılımıyla gerçekleştirilen program, gün boyu devam etti. Pazar ve çarşı esnaf ziyaretinin ardından Belen’in mahallelerinde Belenlilerle buluşan Milletvekili Karasayar ve Başkan Vurucu, halkla sohbet ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Belen Belediyesinin hizmetlerini de anlattı.
Belediye Başkanı Adnan Vurucu, halkın 16 Nisan 2017’de gerçekleşecek Referandumda milletçe ‘Evet’ diyeceklerini söyledi.
Hatay eski dönem Milletvekili Mehmet Soydan’ı, ardından da Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’na geçtiğimiz hafta içinde ev sahipliği yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ilçe esnafını ve halkını “Daha müreffeh bir Türkiye için EVET” demeye davet etti.

Başkan Vurucu ve Vekil Karasayar’dan “EVET TURU” Başkan Vurucu ve Vekil Karasayar’dan “EVET TURU” Başkan Vurucu ve Vekil Karasayar’dan “EVET TURU” Başkan Vurucu ve Vekil Karasayar’dan “EVET TURU”

Önceki İçerikİTSO’da KOSGEB Girişimcilik Kursları Başladı
Sonraki İçerikHatay’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat Fuarının Tanıtımı İTSO’da yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.