Ailelere “Hoş Geldin Bebek” Hediyesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından faaliyet geçen projeyle yeni doğum yapan annelere “Hoş Geldin Bebek” paketi veriliyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bebeklerin sağlıklı büyümesi ve bu konuda aileleri bilinçlendirmek amacı ile hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek” paketleri dağıtımı sürüyor. Yeni doğan her bebeği kapsayan proje ile bebeklere ilk hediyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ekip tarafından takdim ediliyor. Proje kapsamında Samandağ Güney Park Hastanesinde yeni doğum yapan anneleri ziyaret eden ekipler, içerisinde biberon, bebek bezi, emzik ve on bir parçalık “zıbın seti” bulunan hediye paketlerini annelere teslim etti.
Aldıkları hediyeler ile mutlu anneler ve bu mutluluğa ortak olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ekipler aracılığıyla teşekkür etti.

Ailelere “Hoş Geldin Bebek” Hediyesi

Önceki İçerikİTSO’da Mülteci ve Türk vatandaşlara verilecek Liman ve Lojistik Eğitim konuları ele alındı
Sonraki İçerikAdalet Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’na Murat Öz Atandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.