Bremen Mızıkacıları İskenderun’da Sahne Aldı

Hatay’ın her noktasını karış karış gezerek; çocuklar, gençler ve yetişkinlerle buluşan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, kentin sosyal, sanatsal ve kültürel yönünü güçlü tutmaya devam ediyor.
Kurulduğu günden bu yana sahnelediği oyunlarla Hatay halkının sanata olan ilgisini sürekli kılan HBB Şehir Tiyatrosu’nun son durağı İskenderun oldu. İskenderun Özel İkem Koleji’nde minik öğrencilerle buluşan başarılı sanatçılar, “Bremen Mızıkacıları” adlı çocuk oyununu minik tiyatroseverler ile buluşturdu.
İkem Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşen oyuna Karaağaç ve Dodi anaokulları; Masal, Çilek ve Tırtıl kreşleri ile Mel’s Playhouse öğrencileri katıldı. 29 Mart Çarşamba günü sahnelenen oyunda yaşlandıkları için sahipleri tarafından evden kovulan eşek, horoz, köpek ve kedinin yolda tanışıp, bir müzik grubu kurma hayalleriyle Bremen’e doğru yola çıkmaları eğlenceli bir dille anlatıldı.
Oyunu meraklı gözler ve heyecanlı bakışlarla izleyen minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları, oyunlarını kentin her noktasına ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti.

Bremen Mızıkacıları İskenderun’da Sahne Aldı Bremen Mızıkacıları İskenderun’da Sahne Aldı Bremen Mızıkacıları İskenderun’da Sahne Aldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.