Adalet Partisi Hatay İl ve İlçe Başkanları Genel Merkezi Ziyaret Etti

Adalet Partisi (AP) Hatay il başkanı ve ilçe teşkilatları, Ankara’da Genel Başkan Prof. Dr. Vecdet Öz’e ziyarette bulundular.
İl başkanı Ahmet Gelmen, genel merkezin daveti üzerine Hatay il ve ilçe teşkilatları olarak Ankara’da genel başkanı ziyaret ettiklerini söyledi.
Adalet Partisi Genel merkezinde gerçekleşen ziyarete Hatay il başkanı Ahmet Gelmen, Antakya ilçe başkanı Murat Öz, Samandağ ilçe başkanı Özer Özdemir, Kırıkhan ilçe başkanı Mehmet Kahraman, Belen ilçe başkanı Serkan Gürler ve Arsuz ilçe başkanı Deniz Akbaş katıldı.
Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Adalet Partisi Hatay İl Başkanı Ahmet Gelmen, Genel Başkanımız Sayın Vecdet Öz, Hatay il ve ilçe teşkilatları olarak bizlerin çalışmalarını takdir ettiklerini kısa sürede ilçe teşkilatlarımızda yeni görevlendirmeler ile partimizin atağa kalktığını, Hatay’daki çalışmalarımızdan memnun kaldıklarını, bizleri yakından takip ettiklerini, Hatay il ve ilçe teşkilat yöneticilerine parti rozeti takmak istediklerini bu sebeple genel merkezin daveti üzerine Ankara’ya gittiklerini belirtti.
İl başkanı Gelmen konuşmasının devamında;
‘’Genel Başkanımız, geleceğe dair düşünce ve hedefleri hakkında bizlere bilgilendirme yaptı. Türkiye’nin sıcak gündemine dair konuşmalar yaptık. Türkiye’de Adalet Partisine ciddi anlamda katılımlar var. Yakın zamanda Hatay’ın eksik kalan ilçe teşkilatlarını da tamamlayacağız. Referandum sürecinde Adalet Partisi olarak Hayır diyoruz.’’ Dedi.
Parlamenter sistemin kalmasından yana olduklarını belirten Gelmen, “Biz parti olarak “Hayır” diyeceğiz. Bu bir parti davası değil. O yüzden biz diyoruz ki, denetim mekanizması olsun bağımsız yargı olsun. Türk halkının daha rahat edebileceği bir ortam istiyoruz. “Hayır” cılar vatan haini, “Evet” çiler vatansever gibi bir algının olmaması gerektiğine, böyle bir algının yanlış olduğuna dikkat çekti.
Antakya İlçe başkanlığına yeni atanan Murat Öz ise, parti çalışmalarımızı hızlandırarak ivme kazandıracağız. Genel Başkanımız bugün parti rozetimizi taktı. Genel başkanımıza ve parti yöneticilerimize davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir kutsalımız var, kutsalımız tek. O kutsalımız da ay yıldızlı bayrağımız. Biz bu topraklarda bir bedel ödediğimiz zaman bu topraklar bizim toprağımız oluyor. Bu vatan toprağını bize emanet edenlere karşı sorumluluğumuzu yerine getirmemiz gerek. Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkmalıyız. O yüzden 16 Nisan’da emanete sahip çıkacağız. ‘’Hayır’’lı işlerde buluşacağız.” şeklinde konuştu.

Adalet Partisi Hatay İl ve İlçe Başkanları Genel Merkezi Ziyaret Etti Adalet Partisi Hatay İl ve İlçe Başkanları Genel Merkezi Ziyaret Etti Adalet Partisi Hatay İl ve İlçe Başkanları Genel Merkezi Ziyaret Etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.