23 Nisan Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ‘Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 2’incisini düzenlenecek.

Sportif anlamdaki kapsamlı çalışmalarıyla kente başarılarla dolu yepyeni bir soluk getiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğimizin teminatı çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak spora yönelmesi amacıyla anlamlı bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.
TURNUVAYA 2006-2007-2008 DOĞUMLU SPORCULAR KATILIM GÖSTERİYOR
Türk Milletinin Büyük Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirilecek olan, toplam 21 takımın katılım sağladığı turnuvada, 2006-2007 ve 2008 doğumlu sporcular mücadele edecek.
İLK MAÇLAR 3 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ
Maçların Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Futbol Sahası’nda oynanacağını belirten HBB yetkilileri, turnuvanın ilk müsabakalarının 3 Nisan Pazartesi günü oynanacağını, turnuvada dereceye giren takımlara kupa verileceğini bildirdi.

23 Nisan Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası Başlıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.