Denizciler’den 30 Girişimci kurslarını başarı ile tamamladı

İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, her zaman girişimcilerin yanında olduklarını söyledi.
İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Kredi Kefalet Kooperatifi ile, Duğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile yapılan görüşmelerin ardından mülakattan başarı ile geçen 30 Girişimci esnaf adaylarına yönelik 4 gün süre ile Girişimcilik Eğitimi verildi. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan Girişimci adayları belge almaya hak kazandı.
İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, kursiyerleri tebrik ederek şunları söyledi; “Denizcilerden girişimci adaylarımız mülakatlarını başarı ile geçtikten sonra 4 günlük kurslarını ta tamamladılar ve belge almaya hak kazandırlar. Burada amacımız, genç girişimci arkadaşlarımızın önünü açmak, yeni iş ve istihdam alanları oluşturmaktır. Bu vesile ile kursa katılan, belge almaya hak kazanan girişimcilerimizin açacakları iş yerlerinin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Denizciler’den 30 Girişimci kurslarını başarı ile tamamladı Denizciler’den 30 Girişimci kurslarını başarı ile tamamladı

Önceki İçerikMedeniyetler Korosu şarkıları barışın merkezi Arsuz’da söylenecek
Sonraki İçerikYazar Kaan Metin Çelik Arsuz Kaymakamı Musa SARI’yı ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.