Hbb ve Kosgeb İskenderun Hatmek’te Kursiyerlerine Sertifikalarını Dağıttı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB) ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ kursunun tamamlanmasının ardından eğitim belgesi almaya hak kazanan kursiyerlerine sertifikalarını dağıttı.

Girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları amacıyla çok önemli bir eğitim olduğunun altını çizen yetkililer, kursiyerlere 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmesinin ardından İskenderun HATMEK’te sertifikalarını dağıttı.

Kursiyerler, ekonominin kalkınması amacıyla girişimciliğin desteklenmesi ve başarılı işletmelerinin kurulması amacıyla verilen eğitimden memnuniyetlerini dile getirdi.
Ayrıca kurulacak işler hakkında bilgi ve deneyim kazanmaları adına önemli bir eğitim aldıklarını dile getiren kursiyeler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve KOSGEB yetkililerine teşekkür etti.

Hbb ve Kosgeb İskenderun Hatmek’te Kursiyerlerine Sertifikalarını Dağıttı

Önceki İçerikİskenderun’da Seçim Güvenliği ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
Sonraki İçerikHassa, Payas ve Defne Mezarlıkları Artık Daha Temiz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.