Paylaşım kumbaralarına ilk destek IEEE-İSTE’den

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından hem geri dönüşümü özendirmek hem de paylaşmayı ve yardımlaşmayı motive etmek için hazırlattırılan paylaşım kumbaraları hizmet vermeye başladı. Giysi/kıyafet toplama, kitap/kırtasiye toplama, oyuncak toplama ve elektronik eşya toplama amacıyla hazırlanan dört adet paylaşım kumbarası İskenderun Teknik Üniversitesi’nin Merkez Kampüsü’nün işlek lokasyonlarına yerleştirildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüs girişine yerleştirilen giysi ve kitap paylaşım kumbaralarına ilk bağış, İSTE-IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers, Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) Öğrenci Topluluğu tarafından, Topluluk Danışmanı Arş. Gör. Selva Bal ve İSTE Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz nezaretinde gerçekleştirildi. İSTE-IEEE Öğrenci Topluluğu öğrencileri; giysi, kitap, defter, kalem, ölçü malzemeleri, dosya ve benzeri gibi eşyaları kumbaraya yerleştirdiler.

İSTE-IEEE Öğrenci Topluluğu öğrencilerine paylaşımcı yaklaşımlarından ve duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini dile getiren İSTE Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz, İSTE’nin kendi imkânları ile yapılan kumbaralarda biriken kullanılışlı eşyaların en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını, geri dönüşüm gerektiren eski elektronik eşya ve benzeri malzemelerin de ilgili kuruluşlara sevk edileceğini ifade etti.

Paylaşım kumbaralarına ilk destek IEEE-İSTE’den Paylaşım kumbaralarına ilk destek IEEE-İSTE’den

Önceki İçerikİskenderun’da 17.150 kg toz esrar maddesi ele geçirildi
Sonraki İçerikİskenderun’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.