Belen’de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Referandum sürecinin huzur içerisinde geçmesi için Seçim Güvenliği toplantısı Belen Orman İşletme Şefliği Sarımazı Binası toplantı salonunda, Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN Başkanlığında, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Salih AYGÜN, İlçe Emniyet Amiri Serkan BEYOĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat DAĞLI, CHP İlçe Başkanı Fevzi YÜKSEL, MHP İlçe Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Halit COMART ‘ın katılımlarıyla düzenlendi.
Toplantı İlçe Emniyet Amiri Serkan BEYOĞLU’nun seçim takvimi süreciyle ile ilgili bilgilendirme sunumu ile başladı ve akabinde karşılıklı bilgi alışverişiyle devam edildi.
Kaymakam AYDIN; toplantı sonucunda yaptığı değerlendirmede; bugün siyasi parti temsilcilerimizle referandum sürecinin ilçemizde huzur içerisinde geçmesi için yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiğini, daha önceki seçimlerin ilçemizde huzur ve güven içerisinde geçtiğini de hatırlatarak siyasi partilerimizin birbirine saygı çerçevesinde seçim çalışmalarını yürütmelerinin önemine değindi ve bu sürecin de aynı doğrultuda huzur ortamında geçmesi temennisinde bulundu.

Belen’de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.