İskenderun Belediyesinden Kadınlar Günü Etkinliği

Belediye Halk Gazinosunda düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Söylemez ve kadın kursiyerler katıldı.
Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Meltem Palta , ”Bizler İskenderun Belediyesi kursiyerleri olarak belediye başkanımız Sayın Seyfi Dingil ve değerli eşleri Feray Dingil hanımefendinin çok büyük desteklerini görüyoruz. Kültür Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Halk Eğitim Merkezi hocaları tarafından verilen el sanatları kurslarından oldukça memnunuz. İskenderun Belediyemiz tarafından açılan kurslarda hem meslek öğreniyoruz, hem de kendimizi geliştirme imkânı buluyoruz” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki; her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız; huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Bizler belediye olarak her zaman yanınızdayız. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Ardından Başkan Seyfi Dingil, kadın kursiyerlerin tek tek kadınlar gününü kutlatarak karanfil takdim etti.
Daha sonra İskenderun Özel ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrenci korosu mini bir konser verdi.

İskenderun Belediyesinden Kadınlar Günü Etkinliği İskenderun Belediyesinden Kadınlar Günü Etkinliği İskenderun Belediyesinden Kadınlar Günü Etkinliği İskenderun Belediyesinden Kadınlar Günü Etkinliği İskenderun Belediyesinden Kadınlar Günü Etkinliği İskenderun Belediyesinden Kadınlar Günü Etkinliği

Önceki İçerikArsuz’da su sporları ve doğa sporları festivali yapılacak
Sonraki İçerikSadece bir gün değil, her gün kadınların günüdür
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.