İskenderun Belediye Meclisi 3 Gündem Maddesiyle Toplandı

İskenderun Belediye Meclisi Gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere belediye meclis salonunda toplandı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında toplanan belediye meclisinde gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Düzenlenen meclis toplantı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”İskenderun’u ortak akıl ile yönetiyoruz. İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında her türlü fikre öneriye açığız. Sorunlar ancak ortak akıl çözülür. Belediye meclis üyelerimizin görüşlerine düşüncelerine saygılıyız. Hepimizin tek bir amacı var o da İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmektedir. Bu doğrulta ve anlayış ile çalışmalarımız devam edecektir. Her şey İskenderun için” dedi.

Gündemde bulunan

1- 3. Mıntıka 1264 nolu parsele yönelik çizilen 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki imar komisyon raporu. Oy birliği kabul edildi.

2- İskenderun Belediyesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik hakkında gerekli kararın alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu. Oy birliği kabul edildi.

3- İskenderun Sahil kısmında bulunan 4 adet kafeteryanın 10 yıllığına kiraya çıkartılabilmesi yönünde karar alınması ve alınan kararın uygulanması doğrultusunda Encümene yetkisi verilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon raporu, raporun yetişmemesi nedeni ile görüşülemedi.

İskenderun Belediye Meclisi 3 Gündem Maddesiyle Toplandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.