Arsuz Belediyesi’nin 4 milyon liralık yeni araçları sahaya indi

Arsuz Belediyesi’nin hizmet akışını hızlandırmak amacıyla araç filosuna dâhil ettiği 14 adet yeni iş makinesi kurban kesilmesinin ardından ilk kez törenle sahaya indi. 4 milyon liraya mal olan birer adet Cat marka 120 M Greyder, 14 ton silindir, 323 D Excavatör ve yama asfalt silindiri, bir adet 31+1 otokar otobüs, birer adet Ford marka hafriyat kamyonu ve araç nakliye kamyonu ile 4 adet çift kabinli pikap ile gücünü arttıran Arsuz Belediyesi’nin düzenlediği törene Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, vatandaşları tüm taleplerine cevap vermeyi hedeflediklerini belirterek, “Daha modern, daha yaşanabilir, daha güzel bir Arsuz için, daha kesintisiz ve sürekli hizmet üretmek için araç filomuza araç takviye etme ihtiyacı hissettik. Bugün itibariyle 14 adet yeni aracımızı da parkımıza katmış bulunmaktayız. Sizlerin de bildiği gibi Arsuz; coğrafyasıyla, eksiğiyle, dağınık yerleşim birimiyle sıkıntılı bir ilçe. Bu sıkıntıları gidermek ve çözmek adına, hizmetlerin kaliteli olması adına böyle bir ihtiyaç hissettik. İller Bankası’ndan 4 milyon bedelle aldığımız araçlarımızı teslim aldık. Kurban kestikten sonra da bu araçlar hizmete sunulacak. Yeni açılacak yollar, açılıp da dolgusu yapılması gereken yollar yeni araçlarla daha hızlı bir şekilde hayata geçirilecektir. Şu anda Arsuz bir şantiye görünümünde. Bazı mahallelerimizde asfalt, bazı mahallelerimizde parke, bazı mahallelerimizde köprü, bazı mahallelerimizde yol açma, bazı mahallelerimizde açılan yolların stabilize dolgu çalışmaları yapılmaktadır. Hizmetlerimiz kesintisiz ve aralıksız devam edecektir. Hiç kimse, ‘Bu mahallede hizmet yapıldı, acaba bizim mahallede de yapılacak mı?’ şeklinde bir endişeye kapılmasın. Girmeyeceğimiz mahalle kalmayacaktır. Kesinlikle bu dönem içerisinde söylediğimiz bütün hizmetleri yapacağız. Bu araçların hizmete sunulmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha fazla imkânla, daha fazla araç sahibi oluruz ve daha büyük hizmetler sunarız” dedi.

Arsuz’un gelişmesi ve güçlenmesi için herkesin el ele vererek güç birliği oluşturması gerektiğini ifade eden Kaymakam Musa Sarı da “Yaklaşık 1,5 ay oldu ilçede göreve başlayalı. Hem belediyemizle hem de tüm kurumlarımızla güzel bir sinerji yakaladık. Arsuz, yeni kurulmuş bir ilçe. İlçemizin eksikleri çok fazla. Bu eksiklerin giderilmesi için, ilçemizin hak ettiği yere ulaşması için belediyemizle, kurumlarımızla, siyasilerimizle, herkesle Arsuz için elele, güç birliği yaparak, dayanışma içerisinde olma temennimizi ve iyi dileklerimizi sürekli dile getirdik. Belediye başkanımızın, meclis üyelerimizin ve belediye ekibimizin çok güzel bir hizmeti için bir araya geldik. Bugün 14 yeni aracı ilçemize kazandıran Başkanımız Nazım Culha ve ekibine şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Bu araçların ilçemize layık olduğu en güzel hizmeti sunacağını diliyorum” şeklinde konuştu.
Yeni araçların önünde kurban kesilip dualar okunmasının ardından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kaymakam Musa Sarı ve konuklarına araçları tek tek tanıttı ve hangi alanlarda kullanılacaklarını anlattı.

Arsuz Belediyesi’nin 4 milyon liralık yeni araçları sahaya indi Arsuz Belediyesi’nin 4 milyon liralık yeni araçları sahaya indi Arsuz Belediyesi’nin 4 milyon liralık yeni araçları sahaya indi Arsuz Belediyesi’nin 4 milyon liralık yeni araçları sahaya indi

Önceki İçerikOhal Süresi Boyunca Hatay’da Ruhsatlı tüfeklerin taşınması ve kullanımı yasaklandı
Sonraki İçerikYSK referandum tarihini açıkladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.