İskenderun’da Kaçakçılara Geçit Yok

İskenderun Kaymakamlığından Yapılan Açıklamaya Göre ;

1. Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığı tarafından, 2692 Sayılı Kuruluş Kanunu ile kendisine verilen görevler kapsamında, denizden meydana gelebilecek her türlü kaçakçılığın önlenmesi maksadıyla, 7 Gün 24 saat görev icra edilmektedir.

2. 08 Şubat 2017 tarihinde Sahil İskenderun Grup Komutanlığı, İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ve İskenderun Vergi Dairesinden katılan ekiplerle Hatay ili İskenderun ilçesinde müşterek denetimler icra edilmiştir.

3. Yapılan denetimlerde İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesinde bir işletmede 1707 paket kaçak sigara, 18 kg kıyılmış tütün, 6 paket halinde 200 gramlık kıyılmış tütün, 2200 dal hazır içimlik doldurulmuş tütün, , 50 gramlık 20 paket nargile tütünü tespit edilmiş, bahse konu gümrük kaçağı maddelere İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile el konularak, sorumlular hakkında adli/idari işlemler başlatılmıştır.

4. Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığınca, tüm sorumluluk sahamızda ülkemizi tehdit edebilecek başta terör faaliyetleri olmak üzere her türlü yasadışı faaliyetlerin önlenmesi, silah, patlayıcı, uyuşturucu gibi yasak olan maddelerin yasadışı yollardan ülkemize girmesine engel olunması, düzensiz göç faaliyetlerinin engellenmesi, yasa dışı su ürünleri avcılığının önlenmesi ve caydırıcılığın sağlanması ve vatandaşlarımız ile turistlerin can güvenliğini sağlamak maksadıyla; 24 saat üzerinden icra edilen kontrol/denetimlere devam edilmektedir.

İskenderun’da Kaçakçılara Geçit Yok

Önceki İçerikHatay’da 2016 yılı Aralık ayında ihracat 201,6 milyon dolar Oldu
Sonraki İçerikAlacakların Yeniden yapılandırılması 4 ay uzatıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.