İnşaat Mühendisleri İskenderun Temsilciliği 2017 yılının eğitim yılı ilan etti

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği tarafından üyelerine yönelik bilgilendirme seminerleri devam ediyor. İskenderun’da inşaat sektörünün daha kaliteli hizmet verebilmesi için çaba sarf eden TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği gerçekleştirdiği sosyal aktiviteler, seminerler ve bilgilendirme toplantıları ile üyelerinin İnşaat sektöründe daha kaliteli hizmetlerin verilmesinde öncülük ediyor.
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen seminerde İde CAD Çelik Betonarme 8.5 tanıtım semineri düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen seminer öncesi açılış konuşması yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz, “Bizler Od a olarak 2017 yılını eğitim yılı olarak ilan etmiştik. İDE Yapının son versiyonu olan çelik ve betonarme programını da bu eğitimin içerisine dahil ettik. Bu gün de bu semineri gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bundan sonra da bu tür sosyal aktivitelerimiz devam edecektir. Bu kurslardaki amacımız, kalite çıtamızı daha da arttırmaktır” dedi. Ardından söz alan İde Cad firmasının Genel Koordinatörü Faruk Saka ise; “Türkiye genelinde 28 yıldır İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar için yazılım üreten bir firmayız.10 binin üzerinde lisanslı kullanıcısıyla Sektörde oldukça iyi bir konumdayız. Amacımız bu gün burada sizler bilgilendirmektir. Seminerin faydalı olacağına inanıyorum” şeklinde ifadelere yer verdi. Seminerde sine vizyon destekli olarak konuşma yapan İnşaat Mühendisi Emrah Ylıdız; “Çelik betonarme tüm inşaat mühendislerine güvenilir hesaplamalar yapacakları hızlı ve planlı çalışma olanağı sağlar, Çelik betonarme ve karma yapıların aynı program içinde birlikte modellenebildiği genel amaçlı analiz, tasarım ve çizim programı olan İde CAD Çelik betonarme ile katları olan veya olmayan katlarda rjit diyaframlı kısmen rijit diyaframsız yapıların hesabı yapılabilir. Çok katlı yapılar, endüstriyel yapılar ve bina türü olmayan gelişi güzel yapılar, deprem yönetmeliğinde belirtilen koşullara uygun modellerdir” dedi. Yıldız konuşmasının devamında ise İde CAD Çelik Betonarme 8.5 ile teknik bilgiler verdi.

İnşaat Mühendisleri İskenderun Temsilciliği 2017 yılının eğitim yılı ilan etti İnşaat Mühendisleri İskenderun Temsilciliği 2017 yılının eğitim yılı ilan etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.