Başkan Seyfi Dingil, İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı İle Çalışıyoruz

İnsan odaklı ve insanı merkeze oturtan bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Her fırsatta vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Halk günleri kapsamında vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın görüşlerini, önerilerini ve taleplerini dinliyor sorunları imkânlar dâhilinde çözmeye çalışıyoruz. Yaptığımız tüm faaliyetleri insan odaklı yapmaya gayret gösteriyoruz. İnsan odaklı çalışma yapıldığı takdirde sorunların temelden çözülebileceğine inanıyoruz” dedi.
HER HAFTA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Başkan Seyfi Dingil,“ Toplumda yaşayan herkesi dinlemek amacıyla halk günleri uygulaması yapıyoruz. Halk günleri uygulamasına bu noktada büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerini tek tek dinliyoruz. Halk günü uygulamasını periyodik olarak her hafta gerçekleştiriyoruz. Bu uygulamadan vatandaşlarımızda çok memnun kalıyor. Sorunlar belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüme kavuşturuluyor” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı İle Çalışıyoruz Başkan Seyfi Dingil, İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı İle Çalışıyoruz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.