Başkan Dingil, Her mahalleye her bölgeye eşit hizmet götürme gayretindeyiz.

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplandı.

Düzenlenen meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkının hizmetine en güzeline layık olduğunu belirterek” Bizim işimiz halka hizmet başka bir işimiz yok. Laf üretme değil hizmet etme gayretindeyiz. Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları her gün inceliyoruz. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Varsa yapılması gerekenler anında müdahale ediyoruz. Her mahalleye her bölgeye eşit hizmet götürme gayretindeyiz. Sizlerin de görüşleri önerilerini önemsiyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde toplumun her kesimine hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.

G Ü N D E M:

1- Belediyemizin 2017 Yılı Ücretler Tarifesinin 775 Sayılı Yasaya göre verilecek tapulardan arsa bedellerinin m2’sinden Peşin Para ile Satılan Taşınmaz Gelirlerinin uygulanması hususunun Meclisçe görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.

2- 1. Mıntıka 2113 nolu parsele yönelik çizilen 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi, komisyon raporunun yetişmemesi nedeni görüşülemedi.
Son olarak Meclis Mart ayında toplanmak üzere kapatıldı.

Başkan Dingil, Her mahalleye her bölgeye eşit hizmet götürme gayretindeyiz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.