2016 Yılında Hatay’ın en başarılı ilçe belediye başkanı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Oldu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Akdeniz Anket & Araştırma’nın gerçekleştirdiği kamuoyu anketinde 2016 Yılında Hatay’ın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi. Gerçekleştirdiği anketlerde başarı oranı oldukça yüksek olan firmanın ‘Hatay’da 2016 yılının en başarılı ilçe belediye başkanı ödülünü sizce kim almalı?’ şeklindeki anketinde 14 ilçe belediye başkanını geride bırakarak ‘Hatay’da 2016 yılının En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilen Başkan Nazım Culha’yı, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ikinci, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci üçüncü, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da dördüncü sırada takip etti.
Arsuz’u modern ve çağdaş bir yapıya kavuşturmak için durmadan çalışan Başkan Nazım Culha’nın her zaman takdir toplayan halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışı yapılan anketle bir kez daha tescillemiş olurken, firma yetkilileri başarı plaketinin önümüzdeki günlerde Başkan Culha’ya törenle takdim edileceğini ifade etti.

Bu başarı Arsuz’un başarısıdır”
Elde edilen başarıda en büyük payın Arsuz Halkı’nın olduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Gerçekleştirdiğimiz proje ve hizmetler ile insan odaklı belediyecilik anlayışımızın vatandaşlarımız tarafından takdir görmesi beni çok mutlu etti. Yeni bir ilçe ve ilçenin ilk belediye başkanı olarak Hatay’da 2016 yılının en başarılı belediye başkanı seçilmekten büyük bir gurur duydum. Bu gurur sadece benim değil, bütün Arsuz’undur. Çünkü başarı tek başına elde edilmez. Bu başarıda şahsımın yanı sıra, personelimin, teknik ekibimin ve en önemlisi de Arsuz Halkı’nın çok büyük payı var. Göreve gelir gelmez yapmış olduğumuz çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projeler tamamen Arsuz’u geleceğe taşıyacak ve ilçemize değer katacak projeler oldu. Amacımız; vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır. 2016 yılında Hatay’ın en başarılı ilçe belediye başkanını seçen ankette beni zirveye taşıyan herkese teşekkür eder, halkımızın göstermiş olduğu teveccüh ve duymuş olduğu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” derken, hizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

2016 Yılında Hatay’ın en başarılı ilçe belediye başkanı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Oldu 2016 Yılında Hatay’ın en başarılı ilçe belediye başkanı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Oldu

Önceki İçerikMuhtar Toplantılarının 13. Durağı Arsuz Oldu
Sonraki İçerikİskenderun’daki Süs Havuzlarının Temizliği Yapılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.