Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı hizmet veren HATMEK (Hatay Meslek Edindirme Kursları), vatandaşların hizmetine sunduğu ücretsiz meslek edindirme kursları ile büyük ilgi görüyor.
Açıldığı ilk günden bu yana çeşitli mesleki kurslarla çalışmalara ve eğitimlere aktif halde devam eden HATMEK, uzman kadrosu ve eğitimli hocaları ile birçok vatandaşın meslek sahibi olmalarına vesile oluyor.

Halkın ücretsiz meslek edindirme ve hobi olarak kursların verildiği Hatay Meslek Edindirme Kursları, birçok dalda eğitim vererek Hataylı vatandaşların meslek edinmelerine yönelik yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor.
Diksiyon, bilgisayar ve iğne oyası kurslarının yoğun ilgi gösterildiğinin altını çizen yetkililer, kursiyerlerin günlük hayatta işlerine yarayacak birçok bilgiyi bu kurslar sayesinde edinme şansı yakaladıklarını ifade etti.
HBB’NİN ÜCRETSİZ KURSLARINA TÜM VATANDAŞLAR MÜRACAAT EDEBİLİYOR

Yetkililer, HATMEK’te aralıksız devam eden kurs ve çalışmalara katılmak isteyen tüm vatandaşların müracaat edebileceğini belirtti.

Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor

Önceki İçerikİskenderun’da Pompalı, Palalı Esrar Operasyonu
Sonraki İçerikİnsan ve robot karşılıklı satranç oynayacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.