Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında

Yazar Kaan Metin Çelik’in Türkiye’nin dört bir yanına boyama kitapları yayılmaya devam ediyor.

Büyük şehirlere özel olarak hazırlanan boya kitaplarını tarihi değerleri çocuklar boyayarak öğretiyor tanıtıyor birçok beğenen minikler İstanbul,Eskişehir ve Hatay’dan boyama kitaplarını boyayıp resimlerini yolluyorlar.

Yazar Kaan Metin Çelik yaptığı açıklamada ; Ankara, Hatay ve Türkiye’yi boyayalım çocuklar tarafından çok sevildi.Çok yakında çıkacak olan Adana ,İstanbul ve Antalya boyayalım kitapları minik öğrencilerin beğenisine sunulacak dedi.

Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında Yazar Kaan Metin Çelik’in boyama kitapları Türkiye’nin dört bir yanında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.