Romanya Türkiye Büyükelçisi Şopanda Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

Romanya Türkiye Büyükelçisi Gabriel Şopanda ve İskenderun Romanya Fahri Konsolosu Faruk Rende İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
İSKENDERUN DÜNYA’YA ÖRNEK
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Hatay ve İskenderun’daki barış, huzur ve sevgi ortamı tüm Dünyaya örnektir. İskenderun doğasıyla, deniziyle, sosyal ve kültürel yapısı ise gelişen ve kalkınmakta olan bir şehirdir. Limanları ve sanayisi ile öne çıkan İskenderun bölgesi enerji körfezi haline doğru ilerlemektedir. Sizlerin ziyareti bizleri memnun etmiştir. Ayrıca iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkilerin daha da güçlendirilmesinde köprü vazifesi gören Sayın Rende’ye çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
İskenderun Romanya Fahri Konsolosu Faruk Rende ise kabulünden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

Romanya Türkiye Büyükelçisi Gabriel Şopanda Hatay ve İskenderun’da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek,” Türkiye ve Romanya arasındaki ilişkiler çok eskilere dayanıyor. Türk insanın son derece sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu görüyoruz. İskenderun ve Hatay çok güzel bir şehir. Bizler iki ülke arasında ticaret anlamında sosyal ve kültürel anlamda ilişkilerin güçlendirilmesi noktasında çalışmalar yapıyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Romanya Türkiye Büyükelçisi Şopanda Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti Romanya Türkiye Büyükelçisi Şopanda Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

Önceki İçerikYaşlı Vatandaşların Evleri Temizleniyor
Sonraki İçerikİGEV Matematik Profesörünü Ağırladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.