Başkan Seyfi Dingil Hasta Ziyaretlerinde Bulundu

Başkan Seyfi Dingil, kentin farklı mahallerinde ikamet eden hasta vatandaşları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunuyor.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Seyfi Dingil,” Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerine devam ediyoruz. Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek varsa sorunları sıkıntılarını dinliyoruz. Ziyaretteki amacımız rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir.
SAĞILIK İNSANIN EN BÜYÜK HAZİNESİ
Başkan Seyfi Dingil,“ Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” diye konuştu.
Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil’e nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren Hasta ve yakınları ise Başkanımız Seyfi Dingil’den ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Başkan Seyfi Dingil Hasta Ziyaretlerinde Bulundu Başkan Seyfi Dingil Hasta Ziyaretlerinde Bulundu Başkan Seyfi Dingil Hasta Ziyaretlerinde Bulundu

Önceki İçerikYurtlar Kurumundan Halep’e Yardım Kampanyası
Sonraki İçerikBaşkan Dingil: Yol Genişletme Çalışmalarımız Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.