Haytürk’ten Birliktelik Mesajı

Hatay Yörük Türkmen Çalışma Platformu 2. Olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Hatay Yörük Türkmen Çalışma Platformu Kurucu Başkan Ali Atvur Başkanlığı’nda İskenderun Yörükler Derneğinde Yaşar Türkmen ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantılarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Hatay Yörük Türkmen Çalışma Platformu (HAYTÜRK) Olağan aylık toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Yaşar Türkmen Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. İskenderun’da faaliyetlerine devam eden Hatay Yörük Türkmen Çalışma Platformu üyeleri kahvaltıda bir araya geldiler. Sohbet ortamında geçen toplantıda Türkiye ve bölge gündemi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Amaçlarının, Türk Yörük Kültürünü yaşatmak olduğunu belirten ev sahibi Dernek Başkanı Yaşar Türkmen, “Bu gün burada derneğimizin Onursal Başkanı İsa Kurşun ve derneğe hizmet eden çok değerli kardeşlerimiz var. Bu bağlamda bizlerde HAYTÜRK olarak çalışmalarımıza birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde her zamankinden daha fazla devam edeceğiz” dedi. HAYTÜRK Çalışma Platformu Kurucu Başkanı Ali Atvur da toplantıda söz alarak, “Hatay’da Birlikte yaşamak marifet, bir ve iri olmak ise mecburiyettir. Dünyanın gözü bizim üzerimizde iken bizler, birlik olmak zorundayız. Atalarımızdan bize emanet olan topraklarımız gelecek nesillerimize salimen teslim etmek namus borcumuzdur. Bunun için birlik çalışmalarımız devam edecektir. Ülkemizi hiç kimse bölemeyecektir. Biz Yörük Türkmenler olarak buna asla müsaade etmeyeceğiz” şeklinde ifadelere yer verdi.

Haytürk’ten Birliktelik Mesajı Haytürk’ten Birliktelik Mesajı Haytürk’ten Birliktelik Mesajı

Önceki İçerikDoğa ve Çevre Dostu FİLMAR FİLTRE Ekonomiye ve İstihdama katkı sağlıyor
Sonraki İçerikİskenderun’da Toki Temel Açma Çalışmaları Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.