Reyhanlı’da çöp konteynırlarına Saldırı

Reyhanlı Belediyesi ,Milli ve manevi değerlerimize ve Milli servetlerimize sahip çıkılması konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Yapılan Basın açıklamasında; “ Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, hemşerilerimizin daha sağlıklı ve nezih ortamlarda yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla cadde ve sokaklara hoş görünümlü, nezih, plastik çöp konteynırları konmuştur.
Ancak; Cumhuriyet Mahallesi Sait Pakin caddesi üzerinde bulunan plastik çöp konteynırlarına, maalesef ki sobadan çıkan ateşli kül dökülmesi sonucu plastik çöp konteynırları yanmış ve bazı art niyetli vatandaşlarımız tarafından ise konteynırlar devrilerek tahrip edilmiştir.Şunu önemle belirtmek isteriz ki, Reyhanlı hepimizin, bu hizmetler hepimizin malıdır.

Cebinizden çıkan paralarla yapılmaktadır. Dolayısıyla yapılan bu provakatif davranışlarla Reyhanlıya ve dolayısıyla da kendi cebinize zarar vermiş oluyorsunuz.
Özellikle ülkemizi yok edip parçalamak isteyen etrafına zarar veren anarşist fikirli insanların zihniyetlerine yağ sürmüş oluyoruz. Devlet malına zarar veren devletine zarar vermiş demektir. Son dönemlerde ülkemize başlatmış oldukları ekonomik darbe girişimlerinin yaşandığı bu günlerde, her bir vatandaşımızın her bir kuruşu çok değerlidir.
Bu vesile ile Reyhanlı’ lı hemşerilerimizin Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkmalarını, yapılan hizmetlere duyarlı olmalarını rica eder, şimdiden ilgi, alaka ve anlayışlarından dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız” dedi.

Reyhanlı’da çöp konteynırlarına Saldırı Reyhanlı’da çöp konteynırlarına Saldırı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.