Belen’de Sertifika Teslim Töreni Yapıldı

Belen Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İşkur arasında düzenlenen protokol ile Sürü Yönetimi eğitimini başarılı olarak tamamlayan 20 kursiyere sertifikaları teslim edildi.

Kaymakamlık Konferans Salonunda düzenlenen törende kursiyerler sertifikalarını Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN, Halk Eğitim Müdürü Mehmet AKÇA, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Veli KURT ve Ziraat Odası Başkanı Selahattin YALMAN’ın elinden aldılar.

Kaymakam AYDIN; “İşletmelerin iyi idare edilmesi ülke hayvancılığına çok büyük katkı sağlanmış olur. Bu kapsamda 20 kursiyere15 gün boyunca verilen 120 saatlik eğitimde; merada hayvan bakımı, sürü yöneticiliğinde güvenlik, küçükbaş hayvanlarda kayıt, küçükbaş hayvanların beslenmesi ve beslenme hastalıkları, ıslah, barınak ortamı vb. konular anlatılarak işlerini daha iyi yapmaları hedeflenmiştir. Bu eğitimle bir bakıma da işlerini daha profesyonel bir şekilde yapmalarının önü açılmış oldu. Tüm kursiyerlerimizi kutlayarak hepsini tebrik ediyorum.’ diyerek konuşmalarını tamamladılar.

Belen’de Sertifika Teslim Töreni Yapıldı

Önceki İçerikYaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneğinden ‘‘Kurt’’ Belgeseli fotoğraf sergisi
Sonraki İçerikİste Ve İtso’dan İde Zirvesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.