İskenderun’da Belediye Personellerine AB Projesi Hazırlama Eğitimi Verildi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Avrupa Birliği (AB) hibe programları çerçevesinde kurum ve kuruluşların hibelerden yararlanmak üzere hazırlayacakları proje teklifleri ve yapılacak olan müracaatların belirli bir sistematik ve metodolojisine içerisinde gerçekleştirilmesinin gerektiğini belirtti.
İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde AB Bakanlığı koordinesinde 11 belediye ve İskenderun Teknik Üniversitesinin katılımı ile Ulusal Ajans Eğitimcileri tarafından “AB Metodolojisine göre proje hazırlama eğitim programı “hakkında bilgilendirme semineri veriliyor.

Konu ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” belediyelerin AB projelerinden daha etkin yararlanmaları adına “AB Metodolojisine Göre Proje Hazırlama “eğitimi düzenliyoruz. Seminerler 3 gün boyunca devam edecek. Hibe programları uygulama usul ve esasları kapsamında hazırlanmayan ve proje mantıksal çerçevesi oluşturulamayan proje teklifleri, değerlendirmelerin ilk aşamasında elenmektedir. Pek çok kurum ve kuruluş açısından amaçların gerçekleştirebilmesi doğrultusunda oldukça önemli bir kaynak sayılan hibe programlarından faydalanabilmek için en temel koşul, iyi bir fikri iyi bir proje haline getirmek ve bunu belirlenen metodolojide etkin bir teklif olarak sunmaktır.” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından eğitimciler “KA2 projeleri hakkında genel bilgilendirme, Mesleki eğitim alanının öncelikleri, belediyelerin yapabileceği KA2-Mesleki eğitim projelerin örnekler” konuları hakkında seminer verdi.

İskenderun’da Belediye Personellerine AB Projesi Hazırlama Eğitimi Verildi İskenderun’da Belediye Personellerine AB Projesi Hazırlama Eğitimi Verildi

Önceki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesi, Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarında 3.’üncü oldu
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.