İskenderun Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı 5 Birincilik Elde Etti

İskenderun Belediye spor kulübü tekvando takımı Antakya’da yapılan yıldızlar il şampiyonasına katılarak 5 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak turnuvadan başarılı bir şekilde döndü.

Kulüp yöneticilerini, teknik heyeti ve sporcuları tebrik eden Başkan Seyfi Dingil,” sporcularımızın başarılarını diliyorum. Antakya kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvaya yaklaşık yüz sporcu katılım gösterdi. Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı olarak 10 sporcu turnuvaya katıldık. Tüm sporcularımız derece ile dönmesi bizleri son derece memnun etti. Sporcularımız müsabakalarda güzel bir performans sergiledi.” dedi.

Spor ve sporcuya desteklerinin süreceğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” dereceye giren sporcularımız bu başarıları ile 13-15 Ocak 2016 tarihleri arasında Isparta’da düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar şampiyonası katılarak ilimizi ve Belediye Spor Kulübümüzü temsil edecekler. İnşallah buradan da başarılı bir sonuçla döneceklerdir.” diye konuştu.

İskenderun Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı 5 Birincilik Elde Etti İskenderun Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı 5 Birincilik Elde Etti

Önceki İçerikTicaret Sicil Harçlarını İTSO tahsil edecek
Sonraki İçerikŞarj Edilebilen Çevre Dostu Makineler İş Başında
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.