HGC Başkanı Yetişen’den Uyarı

İskenderun dan Antakya istikametine gelirken, top boğazına birkaç kilometre kala yolun kaygan olması ve hatalı yol eğiminden dolayı trafik kazası geçiren HGC Başkanı Ahmet Yetişen sürücüleri uyardı.

Kaza ile ilgili açıklama yapan Yetişen ,aracım takla attı, Allahım’a şükürler olsun ki emniyet kemerim takılıydı, emniyet kemeri takmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Benim hemen ardımdan aynı yerde bir araç daha yoldan çıkarak kaza yaptı, ardından yine bir tır devrilmekten zor kurtuldu, trafik hemen orada önlem aldı, yani yol sorunlu bir yol Karayollarının bu olaya hemen el atması gerekir. Bizler Allah’ın sayesinde hayatta kaldık birilerinin canına mal olmadan buraya acil çözüm bulunması gerekiyor diyerek Yetkilileri uyardı.

Yetişen ayrıca,Kazadan sonra beni bizzat arayan, sosyal medyada ve mesajlarla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. dedi.

HGC Başkanı Yetişen’den Uyarı HGC Başkanı Yetişen’den Uyarı

Önceki İçerikŞehir Tiyatrosu’ndan Hastanede Tedavi Gören Çocuklara Yeni Yıl Eğlencesi
Sonraki İçerikİskenderun Spor 1967 Emmanuel Obeng’i renklerine bağladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.