Ücretsiz Örgü Kursları Yoğun İlgi Görüyor

Kursların ücretsiz bir şekilde verildiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kadınlara yönelik birçok el sanatları kursu açtık. Bayanlarımız belediyemiz kültür müdürlüğü tarafından açılan kurslara yoğun ilgi gösteriyor. Burada kursiyerlerimize halk eğitim merkezi ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde eğitmenler tarafından bilgiler aktarılıyor.” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek,” Ev hanımlarına ve el işlerine ilgi duyan tüm bayanlarımızı bu kurslara bekliyoruz. Bizlere her zaman destek olan eğitmenlerimize, halk eğitim merkezine yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız isteği doğrultusunda kurslarımızı açıyoruz. Onlardan gelen, istek talep ve önerileri değerlendiriyoruz. Bizim işimiz halkımıza en iyi hizmeti vermek” diye konuştu.

Ücretsiz Örgü Kursları Yoğun İlgi Görüyor Ücretsiz Örgü Kursları Yoğun İlgi Görüyor Ücretsiz Örgü Kursları Yoğun İlgi Görüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.