Hatay Büyükşehir Belediyesi Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 15 Temmuz şehitleri adına para toplamaya çalışan kişi ya da kişiler hakkında vatandaşları uyardı.
Kendilerini tanıtırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın bilgisi dahilinde aradıklarını veya Büyükşehirde çalıştıklarını söyleyen bir takım insanlar, şehit ailelerine yardım için vatandaşlardan para talebinde bulunulduğu öğrenildi.
BAŞKAN SAVAŞ; ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNİ BİZ SAHİP ÇIKIYORUZ
Büyükşehir Belediyesi adını kullanarak, şehitler ve aileleri için vatandaşlardan para topladıkları duyumunu alan Başkan Savaş, belediyenin böyle bir faaliyette olmadığını belirterek; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her dalda ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunların yanı sıra vatanımızı korumak, bayrağımızı dalgalandırmak adına canından olan şehitlerimizin kıymetli ailelerine sahip çıkıyoruz. Tarih bir milletin kanını, hiçbir zaman inkar edemez, bizlerde şehit ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanması adına yurttaşlık görevimizi yerine getirmek için yardımlarda bulunuyoruz. Biliyoruz ki o yiğitler, gencecik yaşta Türk milletine canını verdiler. Vatanımız, o yiğitlerin omuzları üstünde yükseldi, kanlarıyla sulandı. Bizlerde o yiğitlerin emaneti olan muhterem ailelerine vatandaşlık görevimizi yaparak ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ancak bilinmesi gereken bir şey var ki, Büyükşehir Belediyesi olarak kendi imkanlarımız dahilinde gerçekleştirdiğimiz yardımların dışında vatandaşlardan para veya yardım toplama girişiminde bulunmadık. Böyle bir uygulama içinde olmamızda kesinlikle söz konusu değildir. Hemşehrilerimin bu konuda çok dikkatli olmalarını, konuyla alakalı talepte bulunanlara kesinlikle olumlu cevap vermemelerini özellikle istirham ediyorum” açıklamasında bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Önceki İçerikHatay’da Sınır Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Sonraki İçerikPayas HATMEK’te 117 Kursiyer Sertifika Almaya Hak Kazandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.