Sivil Toplum Kuruluşlarından İskenderun Belediyesine Ziyaret

Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Bilgin Çam, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği Züheyr Bulgurcu (ATSİAD) ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ağırladı.
SGK MÜDÜRÜNDEN BİLGİLENDİRME
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yeni değişen kanunlar, mevzuatlar genelgeler ile ilgili sürekli kurumlarımız ile iletişim halindeyiz. Hepimizin amacı halkımıza daha iyi hizmet verebilmek “dedi.
SGK Müdürü Bilgin Çam ise genel sağlık sigortası borçları olan vatandaşların bilgilendirilmesi adına çalışmalar ve bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını belirterek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına her zaman büyük önem verdiklerini belirterek,” Ziyaretleriniz bizleri son derece memnun etmiştir. Sizlerin görüş, öneri ve talepleri bizler için çok önemlidir.” diye konuştu.
ATSİAD Başkanı Züheyr Bulgurcu ise derneğin kuruluş amacından bahsederek,” İskenderun için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Bölgemiz sürekli değişen ve gelişen bir bölge. Bu anlamda İskenderun’un kalkınması noktasında elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız“ dedi.
Sivil Toplum Kuruluşlarından İskenderun Belediyesine Ziyaret Sivil Toplum Kuruluşlarından İskenderun Belediyesine Ziyaret Sivil Toplum Kuruluşlarından İskenderun Belediyesine Ziyaret

Önceki İçerikHatay’da tabiat beyaz örtüsünü giydi
Sonraki İçerikKarla Mücadele Ekipleri Hatay Genelinde Yoğun Mesai Harcıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.