İSTE, engelliler ile el ele

Doç.Dr. Nuriye Güreş danışmanlığındaki İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, “Engelleri Aşıyoruz Dostluk Maçı” etkinliği ile engelli bireylerin de yaşamın her alanında yer alabileceğine ve başarılı olabileceğine yönelik farkındalık oluşturabilmek amacıyla, İskenderun Engelli Basketbol Takımı ile birlikte, İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda dostluk maçı gerçekleştirdi.
İSTE’nin kamu kurumlarıyla işbirliğine de büyük önem verdiğini vurgulayarak, etkinliğin İskenderun Gençlik Merkezi ile birlikte gerçekleştirildiğini belirten Doç. Dr. Nuriye Güreş; “Öğrencilerimiz ile engelli sporcularımıza destek olmak, engelli bireylerin hayattan kopmamaları için olumlu mesajlar vermek ve daha mutlu bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Herkesi her hafta Salı ve Perşembe günleri Saat 20.00-22.00 arasında, İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda engelli bireylerimizin gerçekleştirdikleri antrenmanlara ve ayrıca burada ulusal düzeyde yapılan maçlarda taraftar olarak destek vermeye davet ediyoruz” sözleri ile İSTE’nin her zaman engelli bireylerin yanında olacağını vurguladı.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet NAZ ise “engelliler” ile ilgili sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verildiğini ve bu etkinliklere İSTE ailesi olarak durmaksızın devam edileceğini ifade etti.

İSTE, engelliler ile el ele

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.