Hatay’da Sutopu Antrenörlük Kursu Devam Ediyor

Türkiye Sutopu Federasyonu bünyesinde gerçekleşen ve Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde geçen hafta başlayan 1. kademe sutopu antrenörlük kursu tüm hızıyla devam ediyor.
Sutopu milli takımı eski antrenörü Alp Olcaytu tarafından teorik ve pratik eğitimlerin yer aldığı kursta 25 antrenör adayı, kursu başarıyla tamamlayarak antrenörlük belgesi almak için yoğun mesai harcıyor.
TEORİK VE PRATİK EĞİTİMLER 27 ARALIK’A KADAR DEVAM EDECEK
Devam eden kurs hakkında düşüncelerini paylaşan Hatay Büyükşehir Belediyespor Sutopu Takımı Antrenörü ve Hatay İl Temsilcisi Mustafa Savaş, “Antrenör adaylarımız yoğun tempo içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Alanında uzman hocalarımız eşliğinde teorik ve pratik eğitimler 27 Aralık tarihine kadar devam edecek. Kursu başarıyla tamamlayarak antrenörlük belgesi hak kazanan arkadaşlarımız sutopunun gelişim göstermesi için aktif olarak çaba harcayacaklar” dedi.
Sutopuna ve Türk sporuna katkı vermek istediklerini belirten antrenör adaylarıysa, böylesine güzel bir tesiste antrenörlük hayatlarına başlayacak olmanın heyecan verici olduğunu belirtti.

Hatay’da Sutopu Antrenörlük Kursu Devam Ediyor Hatay’da Sutopu Antrenörlük Kursu Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.