İskenderun Teröre Lanet Yürüyüşü Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Gerçekleşti

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen TERÖRE LANET,ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşti.

Ülkü Ocakları ve MHP teşkilatı tarafından gerçekleştirilen yürüyüşte şehitler ölmez vatan bölünmez sloganlarının yanı sıra terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı. Ülkü ocakları başkanı Bünyamin Saraçoğlu yaptığı konuşmada ihtiyaç duyulan her dönemde ülkücülerin vatan ve bayrak için şehit olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hazır olduğunu belirterek geçtiğimiz hafta İstanbul’da bugün ise Kayseri’de gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar Türk milletine ise baş sağlığı diledi. Konuşmaların ardından ülkücü yemini yapıldı ve istiklal marşımız okundu. Yürüyüşe katılan bir bayan herkesin şehitlerine sahip çıkması gerektiğini belirterek İskenderunluların duyarlı olmalarını istedi.İskenderun Teröre Lanet Yürüyüşü Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Gerçekleşti İskenderun Teröre Lanet Yürüyüşü Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Gerçekleşti İskenderun Teröre Lanet Yürüyüşü Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Gerçekleşti İskenderun Teröre Lanet Yürüyüşü Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.