Hbb, ‘Gıda Satış Sözleşmesi’ İle Vatandaşın Yükünü Hafifletiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, Hatay genelinde ihtiyaç sahibi kişilerin temel ihtiyaçlarını (market ve bakkal) karşılamaya yönelik ‘Gıda Satış Sözleşmesi’ yapılacak.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde Hatay’da yardımlaşma ve paylaşma duygusunu en üst seviyelere çıkarmayı amaç edinerek sayısız hizmetler zincirine imza atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ‘Gıda Satış Sözleşmesi’ ile Hatay halkının temel ihtiyaç yükünü bir nebze olsun hafifletmeyi hedefliyor.

Başvuru şartları şu şekilde;
1- Gıda ürünleri satışına uygun ruhsatlı işyeri sahibi olmak,
2- SGK’sız işçi çalıştırmıyor olmak,
3-Belediye tarafından haklarında herhangi bir cezai yaptırım uygulanmamış olması,
4-Antakya, İskenderun ve Dörtyol ilçesinde faaliyet gösteren en az 200 metrekare, diğer ilçelerde en az 100 metrekare kullanım alanlı işletme sahibi olmak,
5-Barkot sistemi kullanıyor olmak,
6-Taklit, yasaklı, kirli, tarihi geçmiş ve bozuk ürün satmıyor olmak, bu hususlarda ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından herhangi bir cezai yaptırım uygulanmamış olmak,
7-Hatay Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren yerel işletme sahibi olmak
Yetkililer, yukarıda sayılı şartları taşıyan, gerçek ve /veya tüzel kişiliğe haiz yetkililerinin, 12 – 23 Aralık tarihleri arasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

Hbb, ‘Gıda Satış Sözleşmesi’ İle Vatandaşın Yükünü Hafifletiyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.