Başkan Seyfi Dingil ve Sporculardan Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret

Başkan Seyfi Dingil ve İskenderun Belediye Spor Kulübü sporcuları İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit düşen polis memurlarının meslektaşlarına taziye ziyaretinde bulundu.
SPORCULARDAN POLİSLERE KARANFİL
Emniyet Müdürlüğünde bulunan polisleri tek tek ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil ve sporcular polislere karanfil vererek taziye dileklerini ilettiler.
Başkan Seyfi Dingil burada yaptığı açıklamada,” Bizlerin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerimize yönelik bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyoruz. Saldırıda şehit düşen polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Başta emniyet teşkilatımız olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun” dedi.
TERÖRE TESLİM OLMAYACAĞIZ
Türkiye’yi bölüp parçalamayı hedefleyen bu tür terör saldırılarının asla hedefine ulaşamayacağını belirten Seyfi Dingil,” Bu menfur saldırı, milletimizi birbirine her zamankinden daha fazla yaklaştırmış ve kenetlemiştir. Milletimiz, askeriyle polisiyle bir bütün olarak, bu terör belasının da üstesinden gelecektir. Bizler, yaşadığımız acılara rağmen, ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenlerden korkmayacağız, yılmayacağız ve teröre asla teslim olmayacağız. “diye konuştu.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı da ziyaretten dolayı Başkan Seyfi Dingil’e, tüm sporculara teşekkür etti.Başkan Seyfi Dingil ve Sporculardan Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret Başkan Seyfi Dingil ve Sporculardan Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret Başkan Seyfi Dingil ve Sporculardan Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret Başkan Seyfi Dingil ve Sporculardan Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret

 

Önceki İçerikYağmursuyu Hatlarının Neden Tıkandığını Biliyor Musunuz
Sonraki İçerikDünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.