Belen Kadın Toplum Merkezi Kursiyerlerine Veda Yemeği

T.C. Kalkınma Bakanlığı ve Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından finanse edilen, Belen Kaymakamlığına bağlı Kadın Toplum Merkezi projesi kapsamında yıl içerisinde el sanatları, step aerobik ve çocuk gelişimi kurslarına katılan kursiyerlerimize veda yemeği düzenlendi.
Verilen veda yemeğine Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zeynep ÖZTÜRK, Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM, Kurs Eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.
Sohbet havasında geçen veda yemeğinde, kursiyerler proje süresi içerisinde neler yaptıklarını, kalan hatıralarını, çok güzel dostluklar biriktirip kocaman bir aile olduklarını belirterek, bu imkanları sağlayan başta Kaymakamımız Sayın Abdulaziz AYDIN’a, emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek, bu tür projelerin devamını talep ettiler.
Kaymakam AYDIN yaptığı değerlendirme konuşmasında; “ Böyle bir ortamda gülen mutlu gözlerle bir arada olmak, memnuniyetinizi görmek bizleri de memnun etmektedir. Bu kadar yoğun talep olması dolayısıyla projenin sürdürülebilirliği konusunda diğer kurumlarla işbirliği içerisinde olarak yeni bir mekanda faaliyetleri devam ettirmeyi düşünüyoruz. Sizi böylesine mutlu ettikleri için verdikleri katkılardan dolayı değerli mesai arkadaşlarıma, eğitmenlerimize teşekkür ediyorum,, dedi.
Kursiyerler tarafından, günün anlamına binaen ahşap boyama tekniği ile süslenmiş bir ürün Kaymakam AYDIN’a hediye edildi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından veda yemeği programı sona erdi.

Belen Kadın Toplum Merkezi Kursiyerlerine Veda Yemeği Belen Kadın Toplum Merkezi Kursiyerlerine Veda Yemeği

Önceki İçerikHavuzlu çarşıda düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor
Sonraki İçerikBaşkanı Seyfi Dingil,Milletimizin Başı Sağ Olsun
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.